Съюз на ветеринарните лекари в България

Новини


Абонамент за получаване на новини


Получаване на новини?

Joomla : Съюз на вет

СВЛБ във фейсбук СВЛБ във Фейсбук

Актуално от ветеринарния свят

СЪЮЗЪТ НА ВЕТЕРИНАРНИТЕ ЛЕКАРИ В БЪЛГАРИЯ НА 120 ГОДИНИ Тържествено отбелязване на годишнината 4 октомври 2012г., хотел „Принсес” , гр. София

Е-мейл Печат ПДФ

 

DSC_0576 Нашият СЪЮЗ НА ВЕТЕРИНАРНИТЕ ЛЕКАРИ В БЪЛГАРИЯ отбеляза достойните за уважение и почит 120 години от своето създаване. На 4 октомври 2012г. в хотел „Принсес” в София си припомнихме първите стъпки на професионалната ни организация.
Продължение...
 

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

Е-мейл Печат ПДФ

heart-in-hands-000012745581_620x350 ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СВЛБ Д-Р МИХАИЛ БАЩАВЕЛОВ

И ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА ОБЛАСТНИТЕ КЛОНОВЕ НА СВЛБ

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО


Уважаеми колеги,

Семейство д-р Нели и Едмон Маринови от ОДБХ гр. Шумен искрено Ви благодарим за оказаната подкрепа във връзка със заболяването на сина ни. С радост споделяме новината, че последните изследвания, направени след оперативното и химиотерапевтично лечение, са много добри. Това стана възможно благодарение и на Вашата съпричастност.

Молим да не се изпращат повече средства на изпратената по-рано от СВЛБ банкова сметка. По Ваше желание, събраните вече средства могат да се използват за други благородни каузи.

14.09.2012г.                                                                          С благодарност и уважение: д-р Нели и Едмон Маринови

   
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL