Съюз на ветеринарните лекари в България

Новини


Абонамент за получаване на новини


Получаване на новини?

Joomla : Съюз на вет

СВЛБ във фейсбук СВЛБ във Фейсбук

Актуално от ветеринарния свят

FVE и AVMA излязоха със съвместни декларации по някои от най-важните въпроси, пред които е изправена ветеринарна медицина

Е-мейл Печат ПДФ
avma__fve_logosДве от най-големите световни ветеринарни медицински асоциации излязоха със съвместни декларации /Федерацията на ветеринарните лекари в Европа (ФВЕ) и на Американската ветеринарно- медицинска асоциация (AVMA)/ с подробно описание на своите колективни мнения по някои от най-важните въпроси, пред които е изправена ветеринарна медицина.
Продължение...
 

Уеб - пространство на Световната организация за контрол върху здравето на животните /OIE/ за антимикробната резистентност

Е-мейл Печат ПДФ
webСветовната организация за контрол върху здравето на животните/OIE/ реши да създаде специален уеб- портал, за да представя актуализирана и релевантна информация относно антимикробната резистентност.
Продължение...
 

Актуално от ветеринарния свят

svlb-aktualno„Как на практика ветеринарните лекари да подобрят благосъстоянието на животните?” - това бе темата на първата работна среща във връзка с хуманното отношение към животните, специално организирана за практикуващите ветеринарни лекари.

Срещата се проведе на 26 и 27 септември 2011г. във Ветеринарния факултет на Унгария в  Будапеща. Семинарът е първият от поредицата панирани семинари, организирани от Европейската федерация на ветеринарните лекари, съвместно с Генерална дирекция „Здраве и потребители“ (DG SANCO) на Европейската комисия.
Продължение...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL