Съюз на ветеринарните лекари в България

Новини


Абонамент за получаване на новини


Получаване на новини?

Joomla : Съюз на вет

СВЛБ във фейсбук СВЛБ във Фейсбук

Актуално от ветеринарния свят

18-19 ноември 2011г. - заседание на Общото събрание на Федерацията на ветеринарните лекари в Европа (FVE)

Е-мейл Печат ПДФ
FVEВторото за 2011г. Общо събрание на Федерацията на ветеринарните лекари в Европа (FVE) ще се проведе на 18-19 ноември в Брюксел.
Сред въпросите, включени в дневния ред на двудневното заседание са Доклад за дейността на Борда и Секретариата на FVE, предложение на Съвета за изменение на Кодекса за поведение.
Продължение...
 

FVE и AVMA излязоха със съвместни декларации по някои от най-важните въпроси, пред които е изправена ветеринарна медицина

Е-мейл Печат ПДФ
avma__fve_logosДве от най-големите световни ветеринарни медицински асоциации излязоха със съвместни декларации /Федерацията на ветеринарните лекари в Европа (ФВЕ) и на Американската ветеринарно- медицинска асоциация (AVMA)/ с подробно описание на своите колективни мнения по някои от най-важните въпроси, пред които е изправена ветеринарна медицина.
Продължение...
 

Уеб - пространство на Световната организация за контрол върху здравето на животните /OIE/ за антимикробната резистентност

Е-мейл Печат ПДФ
webСветовната организация за контрол върху здравето на животните/OIE/ реши да създаде специален уеб- портал, за да представя актуализирана и релевантна информация относно антимикробната резистентност.
Продължение...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL